PERSONALE

Dyrlæge

Mit navn er Gry Rauff Martinez. Jeg er uddannet dyrlæge i 2010 fra Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet med særligt fokus på hunde, katte og mindre kæledyr. Jeg har arbejdet i Norge, Gærum og Brønderslev, indtil jeg i 2016 åbnede Skørping Dyreklinik.

Selv bor jeg i Skørping med min mand Michael, vores 5 børn Selma, Odin, Bjørk, Silas og Hannibal samt vores 2 norske skovkatte Owen og Petra.

Dyrlæge

Mit navn er Carl Ole Rather. Jeg er uddannet i 1984 fra Landbohøjskolen (KVL). Arbejdet i klinisk praksis altid indenfor næsten alle brancher. De seneste 25 år dog primært indenfor familiedyrssektoren. Jeg har været selvstændig siden 1988 både i Norge og Danmark. Mine kæpheste er ernæring, ortopædi, kirurgi og hudsygdomme.

Jeg bor i Hou ved Mariager sammen med min hustru på vores restaurerede og nu økologisk gård nedenfor Hohøj. Vores fire børn har alle forladt hjemmet. Vi har jagthund (gl. dansk hønsehund) “Valter” og vore katte. Jeg interesserer mig for en bæredygtig fødevareproduktion, forbedret dyrevelfærd og udnyttelse af marine alger, -tangarter især som komplementerende ernæringskilde.

Dyrlæge

Mit navn er Lise Fredslund. Jeg er færdiguddannet dyrlæge i 1997 og har arbejdet stort set udelukkende med smådyr lige siden. Primært på Nørager Dyrehospital. Jeg er efteruddannet fagdyrlæge i hund og kat i 2015 og interesserer mig særligt for udredning af medicinske patienter, tandbehandlinger, hudlidelser, men holder af alle aspekter af dyrlægearbejdet.

På hjemmefronten er jeg bosiddende lidt udenfor Aars, med fire skønne unger (Johan, Sofie, Emil og Naja), vores brune labrador Tilde og en lille tiger i form af en Maine Coon kaldet Gaia. Når vejret tillader det er jeg at finde på vandet, enten i sejlbåd eller kajak. Vandring, MTB og vinterbadning hører også til fritidsinteresserne.

Veterinærsygeplejerske

Mit navn er Trine Christensen. Jeg er færdiguddannet veterinærsygeplejerske i 2008 fra Århus Dyrehospital. Efterfølgende er jeg uddannet dyrlægeeksamineret hundemassør v/ Bente Iversen i 2009 og dernæst fagveterinærsygeplejerske i anæstesi i 2015. Jeg har også arbejdet med heste i USA og sidenhen grise. Jeg har arbejdet lidt over 10 år ved Familiedyrlægerne i Aars efter min færdiguddannelse, og derefter holdt en pause, hvor jeg har arbejdet sygeplejefagligt med mennesker i form af plejehjem, handicaphjælp, med hjerneskadede og psykisk syge. Jeg savnede min passion – nemlig dyrene og arbejdede en kort periode på Hvidsten Dyrehospital, inden jeg kom her til Skørping Dyreklinik.

Privat bor jeg på en ejendom lidt udenfor Hobro, med min mand Martin, vores 3 skønne børn Signe, Sebastian og Tobias. Vi har katten Phoebe og 2 marsvin Choco og Snefnug. Jeg har også hesten, Bergérac K og min datters pony Junior. Desuden har vi også opstaldede heste.

Mine faglige interesse er specielt inden for anæstesi og desuden ligger det mig meget på sinde at give både dyr og mennesker, der kommer på klinikken en god og helhjertet behandling. Fritiden bliver brugt på dyr og børn herhjemme og udover at ride elsker jeg vandet, triatlon og gåture i naturen.

Veterinærsygeplejerske

Mit navn er Mille Grau Bjeldbak. Jeg er færdig uddannet veterinærsygeplejerske i marts 2016 fra Sindal Dyrehospital, hvor jeg efter min uddannelse var ansat indtil 2018. Efterfølgende har jeg arbejdet hos Vodskov Dyreklinik, hvor jeg også har uddannet mig som fagveterinærsygeplejerske i tænder. Lige inden jeg blev ansat ved Skørping Dyrehospital har jeg haft et kort vikariat hos Familie Dyrlægerne.

Jeg har stor interesse inden for tænder og sætter en ære i at give klienter og kæledyr en god behandling og oplevelse.

Privat bor jeg i Ulsted sammen med min mand Lucien, vores to piger, Freja og Asta. Sammen har vi vores lille hund Ruth.
Min fritid bruger jeg på min familie, senior fodbold og når tiden er til det tager jeg på jagt eller til flugtskydning.

Veterinærsygeplejerskeelev

Mit navn er Søs Bøggild Langelund. Jeg er uddannet butiksassistent i en dyrehandel. Jeg har derudover bl.a. arbejdet som driftansvarlig i en rideklub. Min store passion har altid været dyr.

Privat bor jeg i Rold skov sammen med min mand og vores datter samt vores to hunde og kat.

Min fritid bruger jeg gerne på min hest eller nyder at være i naturen.

Klinikassistent

Mit navn er Kristina. Jeg er oprindeligt uddannet i virksomhedskommunikation og erhvervssprog fra Aarhus universitet tilbage i 2009, men det er dyrene, der har vundet mit hjerte. Jeg har i mange år arbejdet frivilligt for en dyrevelfærdsorganisation, der hjælper dyr i Grækenland og jeg interesserer mig generelt for dyrevelfærd. Jeg gør mit bedste for, at både dyr og ejer får en god oplevelse på klinikken og så er jeg ansvarlig for vores fine PetShop og vores aktiviteter på SoMe.
Derhjemme har jeg mine tre adopterede græske gadehunde Bobby, Trunten og Pixie og en lige så dyreelskende mand, Marcin.